Големите малки неща, които срещаме

↓ - j | ↑ - k · Feeds

Сводка: При опит за влизане с взлом, нарушителя К. (котка от мъжки пол) се е заклещил на частично отворен прозорец. Поради това, че прозореца е от PVC дограма, извършителя не е успял да използва инструментите си(разбирай нокти), за да се измъкне невредим от ситуацията. В отчаяните си опити да се измъкне е успял да нанесе голямо разнообразие от щети: 1 брой счупена саксия (с последното цвете на хазяйката), повалил е един бик (от Испания), за щастие последния е от пластмаса и е успял да се измъкне жив, ароматизирал/маркирал е помещението и велосипеда намиращ се в подножието на този прозорец. Котарачът е останал в това положение около 45-60 минути и е заварен в доста безпомощно състояние със затруднено дишане и олекотена храносмилателна система, но все с достатъчно сили за да съдере и перфорира 1 чифт кожени работни ръкавици по време на спасителната акция.

Място на престъплението: Прозорец на помещение – кухня, разположен на 2.10 метра от groundzero. За сега не е уточнено как точно се е озовал в тази ситуация.

Възможности за проникване:
1. През покрива, но ъгъла за скок е неподходящ.
2. От земята, като е използвал близкото ремарке за помощ.
Показания на собствениците: Снимките са от преди 15-20 минути. С Милена към 20:00 отидохме до Метро за да накупим разни продукти до края на месеца. След като се прибрахме, при влизането в кухнята чух нещо да мърда… Запалих лампата и сами виждате какво заварих. Потърпевшия е един от кварталните котараци, из двора се мотат десетина котки, но такова изпълнение до сега не сме имали. Снимките са направени максимално бързо с цел по-скорошното спасяване на виновника/жертва.

Още снимков материал може да намерите в галерията.

Коментирай